Afhaalchinees Groenlo

Chinees Indisch Restaurant Wun Tung  – Afhaalchinees Groenlo

BEKIJK HIER HET AFHAALMENU IN JPG VERSIE MET PRIJZEN

Chinees Indisch Restaurant Wun Tung Groenlo is de afhaalchinees voor de hele regio Achterhoek. Ons restaurant is gelegen net buiten de binnenstad van Groenlo. Het restaurant heeft een afzonderlijk afhaal gedeelte. Het afhaal gedeelte beschikt over eigen parkeerplaatsen. Aansluitend op het afhaal gedeelte vindt u de bar en het Restaurant.

In onze uitgebreide afhaal menukaart vindt u altijd wel een gerecht naar uw smaak. De menukaart biedt een veelvoud aan Chinees – Indische gerechten. Daarnaast bieden we ook gerechten uit bijvoorbeeld de Thaise keuken.

Uit eten in Groenlo

In Groenlo kunt u kiezen uit een beperkt aantal restaurants en cafés, met onder andere Indonesische, Chinese, Surinaamse, Turkse, Italiaanse, mediterrane en diverse andere keukens.

Evenementen in Groenlo

De gemeente Oost-Gelre is een vooruitstrevende gemeente in het Oosten van het land. De gemeente heeft zich als doel gesteld de evenementen gemeente van Nederland te worden. Een van de grootste festivals van Nederland, De Zwarte Cross, wordt ieder jaar in de gemeente Oost-Gelre georganiseerd, op nog geen 5 minuten rijden van Chinees Indisch Restaurant Wun Tung.

Ook de vestigingstad Groenlo zelf bruist van de energie. Er worden jaarlijkse diverse (grote) evenementen georganiseerd. Meer informatie over Groenlo en evenementen in Groenlo vindt u op de website www.groenlo.nl

Vestingstad Groenlo op internet

Vestingstad Groenlo op internet