Menukaart

BEKIJK HIER HET AFHAALMENU IN JPG VERSIE MET PRIJZEN

SOEPEN

1 Kippensoep
2 Tomatensoep
3 Haaienvinnensoep
4 Champignonsoep
5 ” Wun Tung” soep
6 Yu Dan soep ( visballetjes soep )
7 Wan Tan soep ( vleesballetjes in lapjes deeg)
8 Szechuan soep
9 Hoi Sin soep

VOORGERECHTEN

20 Loempia speciaal
21 Loempia Wun Tung (met Babi Pangang erop)
22 Chinese mini loempia’s (6 stuks)
23 Kerrie Ko (6 stuks)
24 Satésaus
25 Pikante saus
26 Saté Ajam (4 stokjes kip saté)
27 Saté Babi (4 stokjes varkens saté)
28 Saté Oedang (4 stokjes garnalen saté)
29 Pangsit Goreng
30 Pisang Goreng (gebakken banaan)
31 Witte rijst
32 Gebakken ei
33 Kroepoek

NASI EN BAMI GERECHTEN

45 Nasi of Bami Goreng (met ei en vlees)
46 Nasi of Bami Goreng Extra (Babi Pangang er overheen)
47 Nasi of Bami Groenlo (met Babi Pangang en saté)
48 Nasi of Bami Speciaal (met kip en saté)
49 Nasi of Bami Kompleet (kip, saté en Babi Pangang)
50 Nasi of Bami Saté (4 stokjes saté)
51 Nasi of Bami Wun Tung (met Babi Pangang, saté, Foe Yong Hai, kip en Koe Loe Yuk)
52 Nasi of Bami met kipfilet erop
53 Nasi of Bami met chinese garnalen erop

54 Nasi of Bami met rundvlees erop

COMBINATIE GERECHTEN VAN NASI (FAN) EN BAMI (MIE)

60 Koe Yuk Fan of Mie (met Koe Loe Yuk, Babi Pangang, Saté en 2 stuks mini loempia’s)
61  Foe Yuk Fan of Mie (met Foe Yong Hai, Babi Pangang, Saté en 2 stuks mini loempia’s)
62 Tjap Yuk Fan of Mie (met Tjap Tjoy, Babi Pangang, Saté en 2 stuks mini loempia’s)
63 Kai Yuk Fan of Mie (met Kip Kerry, Babi Pangang, Saté en 2 stuks mini loempia’s)
64 Cha Koe Fan of Mie (met Cha Sieuw, Koe Loe Yuk, Saté en 2 stuks mini loempia’s)
65 Cha Foe Fan of Mie (met Cha Sieuw, Foe Yong Hai, Saté en 2 stuks mini loempia’s)
66 Cha Tjap Fan of Mie (met Cha Sieuw, Tjap Tjoy, Saté en 2 stuks mini loempia’s)
67 Cha Yuk Fan of Mie (met Cha Sieuw, Babi Pangang, Saté en 2 stuks mini loempia’s)
68 Cha Kai Fan of Mie (met Cha Sieuw, Kip Kerry, Saté en 2 stuks mini loempia’s)
69 Cha Mai Fan of Mie (met Cha Sieuw, Kipfilet met Szechuansaus, Saté en 2 stuks mini loempia’s)

70 Cha Laam Fan of Mie (met Cha Sieuw, Kipfilet met broccoli, Saté en 2 stuks mini loempia’s)

MIHOEN GERECHTEN

78 Mihoen (Miefang) Goreng

79 Mihoen Goreng Special (met Babi Pangang er bovenop)
80 Mihoen Goreng Singapore (Mihoen in kerrie smaak met Cha Sieuw en kleine garnalen)
81 Mihoen Goreng met Chinese garnalen
82 Mihoen Goreng Wun Tung (Mihoen goreng met Babi Pangang, Saté, Koe Loe Yuk, Foe Yong Hai en Kip)

83 Mihoen Goreng “Groenlo” (met Babi Pangang, Cha Sieuw, Saté en 2 st. mini loempia’s)

GROENTEN GERECHTEN (met Nasi, Bami of Witte rijst – Eventueel met Mihoen of Chinese bami)

88 Tjap Tjoy (met kipfilet + vlees)
89 Tjap Tjoy Speciaal (extra vlees)
90 Tjap Tjoy met Chinese Garnalen

91 Tjap Tjoy Wun Tung (groenten met garnalen, Chinese zwarte champignons en vlees maar zonder taugé)

EIER GERECHTEN – OMELET (met Nasi, Bami of Witte rijst – Eventueel met Mihoen of Chinese bami)

95 Foe Yong Hai
96 Foe Yong Hai met Chinese garnalen

97 Foe Yong Hai met krab

KIP GERECHTEN (met Nasi, Bami of Witte rijst – Eventueel met Mihoen of Chinese bami)

100 Kipfilet met champignons
101 Kipfilet met kerry
102 Koe Loe Kai (kip met zoetzure saus)
103 Halve gebraden kip met champignons
104 Kipfilet met ananas
105 Kipfilet met Roedjaksaus
106 Kipfilet met ketjapsaus
107 Kipfilet met Smoorsaus

108 Kipfilet met pikante saus

VLEES GERECHTEN (met Nasi, Bami of Witte rijst – Eventueel met Mihoen of Chinese bami)

118 Babi Pangang
119 Babi Ketjap
120 Varkenshaas met champignons
121 Varkenshaas met kerry
122 Koe Loe Yuk (vlees met zoetzure saus)
123 Runderhaas met champignons
124 Runderhaas met kerry
125 Biefstuk van de Haas met champignons, frites en appelmoes

126 Kotelet met champignons, frites en appelmoes

GARNALEN EN VIS GERECHTEN (met Nasi, Bami of Witte rijst – Eventueel met Mihoen of Chinese bami)

133 Chinese garnalen met Roedjak
134 Chinese garnalen met champignons
135 Chinese garnalen met kerrysaus
136 Koe Loe Ha (garnalen met zoetzure saus)
137 Gebakken grote garnalen met pikante saus
138 Inktvis met gekruide sojabonensaus
139 Inktvis met champignons
140 Inktvis met kerry
141 Tongfilet met gekruide sojabonensaus
142 Tongfilet met pikante saus

143 Tongfilet met champignons

INDISCHE GERECHTEN

147 Bami Rames
148 Bami Rames Speciaal (met kip en saté)
149 Nasi Rames
150 Nasi Rames Speciaal (met kip en saté)

151 Gado Gado

KANTONESE, PEKINESE EN SHANGHAISE GERECHTEN

155 Choi Kai Yuk Ti (kipfilet met varkenshaas met cashewnoten, paprika en wortels)
156 Choi Kai Yuk Ti Speciaal (kipfilet, varkenshaas en Chinese garnalen met cashewnoten, paprika, wortels, Chinese zwarte champignons en ananas)
157 Cha Sieuw (geroosterd varkensvlees)
158 King Do Kwak (gebakken ribbetjes met tomaten ketchupsaus)
159 King Do Yuk (gebakken varkenshaas met tomaten ketchupsaus)
160 Peking eend (geroosterde eend)
161 Wun Tung Eend met champignons
162 Wun Tung Eend met ananassaus
163 Tjap Wo Choy Mie ( Chinese bami met daarop kipfilet, varkenshaas, visballetjes, Chinese zwarte champignons, paprika, bamboe en wortels)
164 Tjap Wo Choy Mihoen ( mihoen met daarop kipfilet, varkenshaas, visballetjes, Chinese zwarte champignons, paprika, bamboe en wortels)
165 Kai Si Mie (Chinese bami met daarop kipfilet en taugé)
166 Yuk Si Mie (Chinese bami met daarop varkenshaas en taugé)
167 Ngau Yuk Si Mie (Chinese bami met daarop runderhaas en taugé)
168 Fa Hooi Fu Kwai (diverse groenten met Chinese garnalen, kipfilet en varkenshaas)
169 Feng Me Ha (gepaneerde Chinese garnalen met sesam)
170 Feng Me Kai (gepaneerde kipfilet stukjes met sesam)
171 Yeung Chow Choy Fan (speciale nasi met kleine garnalen, krab en groenten)
172 Yeung Chow Choy Mie (speciale Chinese bami met kleine garnalen, krab en groenten)
173 Laam Fa Kai (kipfilet met broccoli)
174 Laam Fa Yuk (varkenshaas met broccoli)
175 Laam Fa Ngau Yuk (runderhaas met broccoli)
176 Laam Fa Ha (garnalen met broccoli)
177 Ho Dau Choy Kai (kipfilet met peultjes)
178 Ho Dau Choy Yuk (varkenshaas met peultjes)
179 Ho Dau Choy Ngau Yuk (runderhaas met peultjes)

180 Ho Dau Choy Ha (garnalen met peultjes)

SZECHUAN GERECHTEN (met Nasi, Bami of Witte rijst – Eventueel met Mihoen of Chinese bami)
De Szechuan, sechuan, of zechuan keuken, midden uit een van de vruchtbaarste streken van China, is rijkelijk gekruid en pikant door het gebruik van de Szechuan peper.
197 Shui Mai Kai Ting (kipfilet met Szechuan saus)
198 Hap Tsuen Yuk Pin (varkenshaas met Szechuan saus)
199 Szechuan Ngau Yuk (ossenhaas met Szechuan saus)
200 Szechuan Ha (Chinese garnalen met Szechuan saus)
201 Chinese Babi Pangang (spekvlees)
202 Kon Po Kai (kipfilet met gekruide Szechuan sojabonensaus)
203 Kon Po Yuk (varkenshaas met gekruide Szechuan sojabonensaus)
204 Kon Po Ngau Yuk (ossenhaas met gekruide Szechuan sojabonensaus)
205 Kon Po Ha (Chinese garnalen met gekruide Szechuan sojabonensaus)
206 Szechuan Kai Fan (nasi goreng, kipfilet met Szechuan saus er boven op)
207 Szechuan Kai Mie (bami goreng, kipfilet met Szechuan saus er boven op)
208 Ma Poh Kai (kipfilet met gekruide sesamsaus)
209 Ma Poh Yuk (varkenshaas met gekruide sesamsaus)
210 Ma Po Ngau Yuk (ossenhaas met gekruide sesamsaus)
211 Ma Po Ha (Chinese garnalen met gekruide sesamsaus)
212 Dau Si Kai Fan (nasi goreng met daarop kipfilet en groenten in gekruide sojabonensaus)

213 Dau Si Kai Mie (bami goreng met daarop kipfilet en groenten in gekruide sojabonensaus)

THAISE GERECHTEN
De Thaise keuken wordt gekenmerkt door de pikante smaak. Deze wordt verkregen door het gebruik van Thaise kruiden.

SOEPEN

234 Ton Yam Kung soep (pikante soep met champignons en garnalen)
235 Kaeng Tjeud Woen Sen (milde vermicelli soep met varkensvlees)
236 Kao Lao (rundvleessoep met groenten)

 

VOOR- EN BIJGERECHTEN

237 Yam Nua (rundvleessalade)
238 Yam Kai (kipsalade)
239 Thaise kipsaté
240 Thaise varkenssaté
241 Thaise satésaus
242 Thaise mini loempia’s (3 stuks)
243 Kai Krabuang ( gebakken kipfilet in bladerdeeg met zoetzure saus)

 

HOOFDGERECHTEN

254 Keang Ped Kai (kipfilet in kokossaus met Thaise rode kerrie)
255 Keang Ped Kung (garnalen in kokossaus met Thaise rode kerrie)
256 Keang Phed Ped Yang (eend in kokossaus met Thaise rode kerrie)
257 Keang Khiaw Wab Kai (kipfilet in kokossaus met Thaise groene kerrie)
258 Pameang Mau (varkenshaas in kokossaus met Thaise kerrie)

259 Pad Saam Kraasad (garnalen, kipfilet en runderhaas met chilisaus)
260 Masaman Nua (runderhaas in kokossaus met Thaise kerrie)
261 Pad Thai (mihoen met garnalen, kipfilet en garnalen)
262 Thais Choy Fan (nasi met groenten, kipfilet en garnalen)
263 Thais Choy Mie (bami met groenten, kipfilet en garnalen)

264 Thais Roast Mau (geroosterd varkensvlees)
265 Shoe Shie Kai (gebakken kipfilet in gekruide kokoskerriesaus)

HANG-CHOW GERECHTEN

SOEPEN

280 Shei Si Kai soep (gebonden soep met kipfilet en groenten)
281 Shuun Yong Yuk Si soep (varkensvlees soep met groente en een teentje knoflook)
282 Sung So Yu soep (Hang-Chow vissoep)

283 Ap Si soep (Hang-Chow soep met eend en groente)

VOOR- EN BIJGERECHTEN

284 Heun Lak Kai Si (geurige pittige kipfiletreepjes)

285 Lho Sheu Ap (eend in Hang-Chowsaus)

HOOFDGERECHTEN (met Nasi, Bami of Witte rijst – Eventueel met Mihoen of Chinese bami)

296 Heun Lau Kai Si (geb. kipfiletreepjes met een geurige zoetzure saus)
297 Heun Lau Yuk Si (geb. varkensvleesreepjes met een geurige zoetzure saus)
298 Heun Lau Ngau Yuk Si (geb. runderhaasreepjes met een geurige zoetzure saus)
299 Wu Lak Kai Si (kipfiletreepjes met Hang-Chow chilisaus)
300 Wu Lak Yuk Si (varkensvleesreepjes met Hang-Chow chilisaus)
301 Wu Lak Ngau Yuk Si (runderhaasreepjes met Hang-Chow chilisaus)
302 Heun Lak Kai Pin (kipfilet met een geurige pittige Hang-Chowsaus)
303 Heun Lak Yuk Pin (varkensvlees met een geurige pittige Hang-Chowsaus)
304 Heun Lak Ngau Yuk Pin (runderhaas met een geurige pittige Hang-Chowsaus)
305 Heun Lak Ha (garnalen met een geurige pittige Hang-Chowsaus)
307 Hang-Chow Ap (eend in Hang-Chowsaus)
308 Nam Yu Kai (kipfilet met een speciale Hang-Chow sojabonensaus)
309 Nam Yu Yuk (varkensvlees met een speciale Hang-Chow sojabonensaus)
310 Nam Yu Ngau Yuk (runderhaas met een speciale Hang-Chow sojabonensaus)
311 Nam Yu Ha (garnalen met een speciale Hang-Chow sojabonensaus)

312 Suut Jie Kai (kipfilet met zwam en groente)

RIJSTTAFELS (met Nasi, Bami of Witte rijst – Eventueel met Mihoen of Chinese bami)

330 Thaise rijsttafel (voor 2 personen)

Yam Nua (rundvleessalade)
Tom Yam Kung soep (pikante soep met champignons en garnalen)
Keang Ped Kai (kipfilet in kokossaus met Thaise rode kerrie)
Pameang Mau (varkenshaas in kokossaus met Thaise kerrie)
Thai Roast Mau (geroosterd varkensvlees)

Pad Saam Kraasad (garnalen, kipfilet en runderhaas met chilisaus)

331 Chinese rijsttafel voor 1 persoon

Tomatensoep of kippensoep
Koe Loe Yuk, Foe Yong Hai

Babi Pangang, 1/4 kip, gebakken garnalen

Saté en kroepoek

332 Chinese rijsttafel voor 2 persoon

Chinese mini loempia’s, Kerry Ko
Tjap Tjoy, Foe Yong Hai
Babi Pangang, Koe Loe Yuk
Kipfilet met champignonsaus

Saté en kroepoek

333 Indische rijsttafel voor 1 persoon

Tomatensoep of kippensoep
Vlees, Rundvlees

Groenten, 1/4 kip

Saté en kroepoek

334 Indische rijsttafel voor 2 persoon

Mini loempia’s, Kerry Ko
Vlees, Rundvlees
Groeten, Babi Pangang
Kipfilet met kery
Saté, noten

Gebakken banaan met kroepoek

335 Combinatie van Chinese en Indische rijsttafel voor 2 persoon

Mini loempia’s, Kerry Ko
Feng Me Kai, Babi Pangang
Kip kerry, Koe Loe Yuk
Shui Mai Kai Ting

Saté en diverse Indische gerechten

336 Rijsttafel “Wun Tung “voor 4 persoon

Tomatensoep of kippensoep
Mini loempia’s, Kerry Ko, Feng Me Kai
Tjap Tjoy, Babi Pangang
Kip kerry, Peking eend
Saté, kroepoek

Gebakken grote Chinese Garnalen

337 Kantonese rijsttafel voor 2 persoon

Wan Tan soep
Mini loempia’s, Feng Me Ha
Pak Kwak (geroosterde ribbetjes)

Choy Kai Yuk Ti, Cha Sieuw

King Do Yuk, Laam Fa Kai

338 Szechuan rijsttafel voor 2 persoon

Szechuan soep
Kerry Ko, Feng Me Ha
Pak Kwak (geroosterde ribbetjes)

Hap Tsuen Yuk Pin, Ma Poh Ngau Yuk

Kon Po Kai, Chinese Babi Pangang (spek vlees)

339 Combinatie van Kantonese en Szechuan rijsttafel voor 2 persoon

Mini loempia’s
Kerry Ko, Feng Me Ha
Pak Kwak (geroosterde ribbetjes)Choy Kai Yuk Ti

Choy Kai Yuk Ti, Peking eend

Shui Mai Kai Ting

Ho Dau Choy Ngau Yuk

340 Rijsttafel Groenlo voor 2 persoon (combinatie rijsttafel van Kantonese, Szechuanese, Indische en Thaise gerechten)

Soep naar keuze
Mini loempia’s
Kerry Ko, Kai Krabuang (Thais)
Choy Kai Yuk Ti
Ma Lai Ngau Yuk
Keang Ped Kung (garnalen met Thaise rode kerry in kokossaus)

Shui Mai Kai Ting

341 Hang-Chow rijsttafel (voor 2 persoon) 

Heun Lak Kai Si (geurige pittige kipfiletreepjes)
Shei Si Kai Yong soep (gebonden soep met kipfilet en groente)
Wu Lak Ngau Yuk Si (runderhaasreepjes met Hang-Chow chilisaus)
Heun Lau Yuk Si (geb. varkensvleesreepjes met een geurige zoetzure saus)

Suut Jie Kai (kipfilet met zwam en groente)

Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten!
Thaise gerechten Restaurant Wun Tung Groenlo

Thaise gerechten Chinees Indisch Restaurant Wun Tung Groenlo