Eten bestellen Marveld

Eten bestellen Marveld doe je bij Chinees Indisch Restaurant Wun Tung  in Groenlo vlakbij camping Marveld.

Op een paar minuten loopafstand van Camping Marveld vindt u Chinees Indisch Restaurant Wun Tung Groenlo. Met een ruime keus aan verschillende gerechten is er altijd een gerecht naar uw smaak. Wij bieden een Chinees, Indisch, Kantonees, Pekinees, Szechuan, Shanghai en Thaise keuken.

Ons Restaurant heeft 125 zitplaatsen en een separaat afhaal restaurant, ideaal als u op de camping zit en het geen weer is voor de bbq. U kunt het eten telefonisch bestellen op camping Marveld, maar u kunt natuurlijk ook direct langs komen. Eten bestellen Marveld wordt zo wel heel eenvoudig.

Chinees Indisch Restaurant Wun Tung Groenlo

Chinees Indische restaurant Wun Tung bestaat al meer dan 35 jaar. Met keus uit meer dan 150 verschillende gerechten uit de Chinese, Indische, Kantonese, Pekinese, Shanghaise en Szechuan keuken behoort ons restaurant tot een van de meest bekende Chinees Indische restaurants in de Achterhoek.

In ons familiebedrijf staat de Chinees Indische keuken centraal. Onze smaakvolle gerechten worden al vele jaren gewaardeerd door een groot aantal vaste klanten. Naast de schare vaste klanten ontvangen we ook veel vakantiegangers van Camping Marveld.

Onze supplementaire Thaise keuken maakt ons aanbod uniek. Nergens anders in de Achterhoek vindt u deze Thaise specialiteiten.

Ons restaurant is verweven met de vestingsstad Groenlo. We kunnen met recht zeggen dat ons aanbod uniek is voor zo’n klein vestingstadje. Ontdek het zelf. We zien u graag terug in ons Chinees Indische Restaurant.

Hotel Zwembad Camping Marveld

Marveld Recreatie voor een ontspannen vakantie of actief weekendje weg bent u van harte welkom in de Achterhoek. Of u nu wilt kamperen op de camping of wilt genieten van een luxe bungalow op het bungalowpark, u vindt bij vakantiepark Marveld alles voor een geslaagde vakantie in Gelderland.

Marveld recreatie biedt een subtropisch zwemparadijs, een wedstrijdbad een een groot buitenbad. De zwembaden zijn perfect verzorgd en een feest voor de kinderen. De zwembaden beschikken over meerdere glijbanen, voor de aller kleinsten, maar ook voor de volwassen waaghalzen.

Eten bestellen zwembad Marveld

Eten bestellen zwembad Marveld

 

[powr-twitter-feed label=”@Marveld”]