Download Menukaart Afhaalmenu

DOWNLOAD MENUKAART AFHAALMENU VAN DE CHINEES UIT GROENLO 

Chinees Indisch Restaurant Wun Tung Groenlo staat bekend om de uitgebreide afhaal menukaart. U vindt bij ons meer dan 150 verschillende afhaalgerechten. Alle gerechten worden vers gemaakt en met de grootst mogelijke zorg bereid.

BEKIJK HIER HET AFHAALMENU IN JPG VERSIE MET PRIJZEN

AANGEPAST AAN UW WENS

Mocht het zo zijn dat er ondanks de grote hoeveelheid verschillende gerechten, toch nog een gerecht naar uw keuze ontbreekt, dan horen we dat graag. Wij zijn altijd bereid onze menukaart verder uit te breiden en aan te passen naar de smaak van de klant.

AFHAALCHINEES IN GROENLO

U vindt ons Chinees Indische Restaurant aan de Winterswijkseweg 7 in Groenlo.  Bekijk hier de routebeschrijving. Aan de voorzijde van ons bedrijf bevind zich het speciale afhaalgedeelte. Het afhaalgedeelte beschikt over eigen parkeerplaatsen, direct voor de deur.

CHINESE KEUKEN

De Chinese keuken is een van de meest populaire afhaal keukens in Nederland . U vindt afhaal chinezen verspreid door het land.  De laatste jaren hebben veel afhaalchinezen het concept veranderd. Wun Tung Groenlo is op dit moment nog één van de weinige Chinees Indische Restaurants met een hele uitgebreide menukaart.  Er zijn maar weinig afhaalchinezen met een afhaal menukaart van meer dan 150 menu’s. Wun Tung Groenlo biedt haar klanten deze unieke service al meer dan 35 jaar.

 

Chinese rijsttafel bestellen Wun Tung Groenlo

Download menukaart Chinese rijsttafel Wun Tung Groenlo

 

[powr-twitter-feed label=”@Lekkereten”]