Chinees Indisch Eten bestellen

Chinees Indisch eten bestellen in de regio Achterhoek.

Chinees Indisch Restaurant Wun Tung is het Oosterse specialiteiten restaurant van De Achterhoek. Onze klanten komen vanuit de hele Achterhoek, zoals Aalten, Beltrum, Borculo,  EibergenGroenlo (Grolle), Halle, LichtenvoordeNeede,  Rekken, Ruurlo (Reurle), SilvoldeVarsseveld, Winterswijk (Wenters of Winterswiek),, Zieuwent, Heelweg, Westendorp en Marienvelde.

Restaurant

Ons restaurant is ingericht in Oosterse stijl en biedt plaats aan ongeveer 125 gasten. Het restaurant heeft een afsluitbare groepsruimte voor ongeveer 30 gasten. In onze menukaart vindt u meer dan 150 verschillende Chinees, Indisch, Kantonees, Pekinees, Szechuan, Shanghai en Thaise gerechten. Alle gerechten kunt u ook telefonisch bestellen en afhalen.

Afhaalmenu

Eten bestellen uit ons uitgebreide afhaalmenu . U vindt het menu hier.

Afhaalchinees Groenlo

Afhaal Chinees Indisch Restaurant Wun Tung Groenlo

 

Afhaalchinees Wun Tung op Google+ 

Google blijft zijn zoekresultaten dusdanig aanpassen dat het leven nog eenvoudig wordt. Als je zoekt op een nabijgelegen voedselketen kun je voortaan direct een bestelling plaatsen en je eten laten bezorgen, zonder de site van de leverancier te bezoeken.

Dit laat Google weten in een blogpost op Google+. De functie werkt vooralsnog alleen in de Verenigde Staten. De zoekgigant werkt samen met zes grote bezorgdiensten, maar zegt bezig te zijn met meer.

Of en wanneer de functie ook naar Belgie en Nederland komt is niet bekend. De mogelijkheden zijn er weldegelijk. Eten laten bezorgen is ook in België en Nederland enorm populair.