Thuisbezorgd Groenlo – Catering van Chinees Indisch restaurant Wun Tung

Thuisbezorgd Groenlo – Catering van Chinees Indisch restaurant Wun Tung.

Chinees Indisch Restaurant Wun Tung bezorgd catering door de gehele Achterhoek.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Catering

Wun Tung catering is een full-service catering bedrijf dat gespecialiseerd is in seizoensgebonden gerechten met eersteklas service en prachtige presentatie. We zijn trots om te worden erkend als een van de beste cateraars.

Onze catering opties zijn:
Corporate event catering, zakelijke catering en private partij catering. Of het nu een soiree in het cultureel centrum, een verlovingsfeest, of een spontane party, het is onze missie om een ​​unieke en stress vrij evenement voor onze klanten en hun gasten te creëren.Ons voedsel filosofie is eenvoudig; Lekker eten voor een goede prijs. Onze catering menu’s zijn de sensatie van uw feest.Naast een uitstekende keuken, staat klantenservice hoog in het vaandel.  U kunt van ons creativiteit, betrokkenheid en een vlekkeloze uitvoering van uw evenement verwachten. Het eindresultaat is een feest die u en uw gasten niet zullen vergeten. Thuisbezorgd Groenlo op z’n top.

Thuisbezorgd

Als u kiest voor onze catering behoort thuisbezorging vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Onze catering kan in de gehele Achterhoek en Liemers worden bezorgd.

Thuisbezorgd Groenlo

Thuisbezorgd Groenlo

 

[powr-twitter-feed label=”Thuis”]